Optimum Plus krijgt de opdracht voor 16 NOM woningen te Braamt en 4 NOM woningen te \’s-Heerenberg


Aan de Graaf Hendrikstraat in Braamt maken tien woningen plaats voor nieuwbouw. Eind maart 2017 stemde de Raad van Commissarissen (RVC) van Plavei in met een nieuwbouwplan. De woningen aan Graaf Hendrikstraat 9 t/m 27 worden gesloopt en daarvoor komen nieuwe woningen terug.

 

Optimum Plus heeft de aanbesteding gewonnen Optimum Plus had de beste score. De hoofdonderdelen waar de selectiecommissie de plannen op moest beoordelen waren duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en beeldkwaliteit van de woningen, de proceskwaliteit en uiteraard de totale kosten. Op belangrijke subcriteria als energetische maatregelen, onderhouds- en investeringskostenĀ en participatie kwamen zij zeer goed uit de bus. Op alle criteria scoorden ze een eerste of een tweede plek. Dit zorgde ervoor dat de partij met ruime voorsprong op de andere twee partijen de aanbesteding van de projecten Graaf Hendrikstraat en Grote Nekkum won. Optimum Plus is een samenwerkingsverband tussen Van Campen Bouwgroep uit Zelhem en Klomps Bouwbedrijf uit Dinxperlo.

 


Dr. Grashuisstraat 28-30, 7021 CL Zelhem
Meniststraat 2, 7091 ZZ Dinxperlo
Telefoon 0314 62 28 82
info@optimumplus.nl