DE VOORDELEN VAN PREFAB MET
DE FLEXIBILEIT VAN MAATWERK

 

Het woningconcept van Optimum Plus is een innovatief bouwproces waarmee seriematige duurzame woningen slimmer, sneller gebouwd kunnen worden. Met het Optimum Plus woonconcept profiteert u als opdrachtgever van de voordelen van systeemdenken met de flexibiliteit van de maatwerkmogelijkheden in de uitvoering.

De vraag naar hoogwaardige woningen tegen betaalbare bouwkosten neemt toe. Daarnaast wordt de individualisering van woningen steeds noodzakelijker om aan de specifieke wensen van de woonconsument en marktpartijen te kunnen voldoen. Vanuit dit perspectief hebben wij het Optimum Plus woningconcept ontwikkeld. Dit is een combinatie systeemdenken, gecombineerd met vele maatwerkmogelijkheden waarmee woningprojecten kunnen worden vormgegeven en kunnen worden uitgevoerd.

Eén professionele contractpartner met alle specialismen
Werken met Optimum Plus betekent dat u werkt met één contractpartner voor ontwerpen en bouwen. Eén aanspreekpunt met alle benodigde specialisten in huis. Het resultaat is kortere lijnen, minder stagnatie en een efficienter bouwproces.

Ontwerpen
Het architectenteam van Optimum Plus kan samen met u ontwerpen realiseren die passen binnen de mogelijkheden van het woningconcept. Oplossingen die aansluiten bij uw wensen, uw doelgroep, de locatie en uiteraard bij uw budget.

Realisatie
Wij zijn bouwers pur sang. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige woningen zit in onze genen. Het gehele bouwproces wordt door onze eigen vakmensen en co-makers uitgevoerd. Mensen die we zelf hebben opgeleid, specialisten die begrijpen welke normen wij stellen aan het eindresultaat.

Onderhouden
Het onderhoudsmanagement van Optimum Plus is een interessante optie voor de woningen die wij voor uw vastgoedportefeuille realiseren. Wij kunnen deze dienstverlening op maat met u afstemmen en exact zo uitvoeren zoals u dat wenst. Maatwerk in onderhoud noemen wij dat. Wij bespreken graag met u uw wensen.

Voor nieuwbouw
De conceptuele aanpak van Optimum Plus is uitstekend toepasbaar bij nieuwbouwprojecten, maar ook bij de seriematige uitvoering van verbouw- en renovatieprojecten waarbij we de bouwtijd en daarmee de overlast voor bewoners tot kunnen reduceren. Een aangename bijkomstigheid van onze efficiënte procesaanpak.

 

PROCESMATIG NAAR MAATWERK

De opbouw van onze woningprojecten wordt in drie fasen georganiseerd. Elk stadium wordt op maat voor u ontwikkeld en ingevuld waardoor u de samenstelling kunt kiezen van de woningen die passen bij uw plannen.

 

Maatvoering

In dit stadium wordt de maatvoering van de woningen met u bepaald. Afgestemd op de doelgroep, locatie en budget. De basismaatvoering kan stapsgewijs naar wens worden uitgebreid.

 

Indeling

De basisplattegronden van ons woningconcept kunnen naar wens worden aangepast tot een indeling op maat. Van gezinswoningen tot levensloop bestendig woningen.

Vormgeving

Tot slot bepalen wij samen met u de vormgeving van de woningen. Gevels, materialen, daken en gootafwerkingen zijn daarin flexibel en naar wens in te vullen binnen de mogelijkheden van het concept.

DUURZAAM OP MAAT

Binnen het woningconcept van Optimum Plus zijn diverse opties beschikbaar waarmee u de duurzaamheid van de woningen kunt bepalen. Duurzame installatiesystemen kunnen naar wens worden ingevuld waarbij de capaciteiten bepaald worden op basis van BENG/Nzeb berekeningen. Zo krijgt u een optimale installatie voor uw stroomvoorziening, ventilatie, ruimteverwarming en warmtapwater. Wij stellen graag samen met u een pakket samen waarmee u de duurzaamheid van de woningen wilt vormgeven.

 


Dr. Grashuisstraat 28-30, 7021 CL Zelhem
Meniststraat 2, 7091 ZZ Dinxperlo
Telefoon 0314 62 28 82
info@optimumplus.nl